2011. október 31., hétfő

Elektromos Cigaretta E-cigi + 10 Patron AJÁNDÉK - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


EREDETI
EGÉZSÉGES CIGI!!!
MEGJELENT!!!
VIGYÁZZNAK AZ OLCSÓ UKRÁN rossz minőségű termékekkel azokat tudják olcsón adni de azt nem szabad megvenni.
+ nembeszélve az olcsó silány minőségű patronokról amit ha megvesz még gyulladást is okozhat innyében!
Én Németországból szállítom !!!
VIGYÁZZON NE VÁSÁROLJON ALULJÁRÓKBA KÉTES EREDETŰT
HORROR ÖSSZEGÉRT!!!
NAGYON FONTOS EGÉZSÉGRE
NEM KÁROS
!! EGÉZSÉGES!!
A csomag tartalmaz :
1 db elektromos cigarettát
10 db patront
1 db 220-as hálózati töltő
1 db USB - töltő -Autós töltő
 
Ideális azoknak, akik le akarnak szoni adohényzásról, vagy csak szeretnének megszabadulni a cigi káros hatásaitól / tüdő rongálás, cigi szag stb/
Mi is az e-cigaretta? :
Az elektromos cigaretta egy kiváló korszerű találmány, melyet kimondottan azért hoztak gyártás alá, hogy helyettesíteni lehessen a valódi cigarettát egy olyan valamivel, ami nem káros az egészségünkre.
Egy elektromos eszközről beszélünk, mely megszólalásig hasonlít a megszokott cigarettához, emellett ugyanúgy szívni kell (lehet) és természetesen, ugyanúgy „ füstöl” is.
Az e cigi egy elektromos készülék, cserélhető akkuval  és patronnal mellékelve, mely egyfajta inhalátor anyagot tartalmaz és hevítés hatására, porlasztással, vízgőzt állít elő.
Az e cigi igen közkedvelt, rengetegen használják és nagyon jól bevált az igazi füstölő, káros dohány és cigaretta termékek helyett.
Amivel az e cigi nem káros az egészségre, szívesen pótolják ezzel a dohányosok, napi adagjukat, főleg zárt helyen, vagy közösségben.
Tartozék B töltő és 10db patron
Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:
- Ne szívja a cigarettát gyorsan, lassú és hosszú szippantásokkal éri el azt a hatást (elegendő mennyiségű és hőmérsékletű „ füst” ) amit a megszokott, normál cigarettája nyújt.
- Ne szívjon túl kicsi slukkokat, és ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással van a cigaretta működésére.
- Mindig lassan szívjon a cigarettába (5-7 alkalommal „ rágyújtásonként” ), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 3 percet pihenjen. A készülékek túlzott használata hibás működéshez vezethet.



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 06:25
. Elektromos Cigaretta E-cigi + 10 Patron AJÁNDÉK - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Fontos